Advertisement

Φωτια Κερατεα / Σαν να ένιωσε τη φωτιά! Δάκρυσε πάλι σήμερα ο Ταξιάρχης ... : Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.

Φωτια Κερατεα / Σαν να ένιωσε τη φωτιά! Δάκρυσε πάλι σήμερα ο Ταξιάρχης ... : Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της κερατέας. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα πλησίον της περιοχής ρουμούντι του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα με τον επικεφαλής αξιωματικό της πυροσβεστικής να ζητά εκκένωση της γύρω περιοχής. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή.

Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα. Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή ρουμουντί. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Φωτιά Κερατέα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά - Σοβαρές ...
Φωτιά Κερατέα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά - Σοβαρές ... from www.pagenews.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστική η φωτιά καίει στην περιοχή ρουμουντί και προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της κερατέας. Η φωτιά καίει δάσος και στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή.

Έχουν κινητοποιηθεί 24 πυροσβέστες, 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά ξέσπασε το πρωί εντός των ορίων οικισμού, ο οποίος εκκενώθηκε προληπτικά, ενώ λίγο μετά τις 12:30 δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο. H πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησαν την προληπτική εκκένωση των σπιτιών των κατοίκων που μένουν γύρω από τα. Η πυροσβεστική αναφέρει ότι στο σημείο επιχειρούν 24. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της κερατέας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και «η φωτιά ξεκίνησε από μια πευκόφυτη περιοχή κοντά σε σπίτια. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δασική έκταση αλλά με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ είναι κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα κάτοικοι περίπου 15 σπιτιών που είναι διάσπαρτα στην κορυφή του λόφου πάνω από τον οικισμό, ύστερα από εισήγηση του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων και τη φροντίδα του δήμου, καθώς στον τόπο της φωτιά είναι από την. Ακολουθήστε το flash.gr στο google news και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50 μέτρα από την λεωφόρο.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Η φωτιά καίει δάσος και στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά τώρα στην Αττική: Εκκενώνονται ...
Ανεξέλεγκτη η φωτιά τώρα στην Αττική: Εκκενώνονται ... from www.ieidiseis.gr
Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Τελευταια ενημερωση 13:02 υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της κερατέας.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί.

Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Σε επικοινωνία του avgi.gr με την πυροσβεστική πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εισήγηση σε η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της κερατέας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή ρουμουντί. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστική η φωτιά καίει στην περιοχή ρουμουντί και προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα. Συναγερμός έχει σημάνει για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί. Έχουν κινητοποιηθεί 24 πυροσβέστες, 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Η φωτιά καίει δάσος και στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστική η φωτιά καίει στην περιοχή ρουμουντί και προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα. Διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα πλησίον της περιοχής ρουμούντι του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα με τον επικεφαλής αξιωματικό της πυροσβεστικής να ζητά εκκένωση της γύρω περιοχής.

Φωτιά στην Κερατέα: Έφτασαν στην Κρήτη οι καπνοί - Τι ...
Φωτιά στην Κερατέα: Έφτασαν στην Κρήτη οι καπνοί - Τι ... from www.newsit.gr
Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής η φωτιά καίει στην περιοχή ρουμουντί και προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο σημείο. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης σε δασική έκταση στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της κερατέας. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα πλησίον της περιοχής ρουμούντι του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα με τον επικεφαλής αξιωματικό της πυροσβεστικής να ζητά εκκένωση της γύρω περιοχής. Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής. Έχουν κινητοποιηθεί 24 πυροσβέστες, 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Όπως ενημέρωσε η πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες, 11 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, προσπαθώντας να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο.

Όπως ενημέρωσε η πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες, 11 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, προσπαθώντας να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Ακολουθήστε το flash.gr στο google news και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα πλησίον της περιοχής ρουμούντι του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα με τον επικεφαλής αξιωματικό της πυροσβεστικής να ζητά εκκένωση της γύρω περιοχής. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

Posting Komentar

0 Komentar